Akhisar’da güldüler: 69-63

Bursaspor Durmazlar, Türkiye Basketbol Ligi’nin 6. haftasında deplasmanda rakibini mağlup ederek 6. maçında 3. galibiyetini elde etti.

Akhisar’da güldüler: 69-63

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Bursaspor Durmazlar, deplasmada Akhisar Belediyespor’u 69-63 mağlup etti. İlk kez mücadele ettiği ligin ilk 5 haftasında 2 galibiyet, 3 yenilgi alan yeşil beyazlılar, Akhisar’dan mutlu döndü. Akhisar Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada etkili bir oyun sergileyen yeşil beyazlılar, ilk çeyreği 18-10 önde tamamladı. İkinci periyotta da üstünlüğü koruyan Potanın Timsahları, rakibine kolay basket şansı tanımadı ve devreyi de 31-21 önde kapattı.

ÜSTÜNLÜĞÜ KORUDU

Bursaspor Durmazlar, karşılaşmanın ikinci yarısında farkı açtı. Borovnjak, Şahin, Erdem ve Yunus ile rakip potada etkili olan yeşil beyazlılar, son periyoda 58-39 üstün girerken, bu çeyrekte de üstünlüğünü korudu. Son bölümde fark erise de zorlanmadığı maçtan 69-63 üstün ayrılan Potanın Timsahları, böylece ligdeki 6. maçında 3. galibiyetini aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X