Akıl almaz ölüme soruşturma

Savcılık, hastanede tekerlekli sandalyeden düşen 4 çocuk annesinin ölümünde ihmal olup olmadığını araştırıyor.

Akıl almaz ölüme soruşturma

HALİL ÖZÇOBAN

Kestel’de oturan Ayten Çalışkan (65), rahatsızlığı yüzünden Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi’ne götürülünce burada tekerlekli sandalyeden düşüp öldü. Yürüyerek girdiği hastaneden cansız çıkan yaşlı kadının ölümünün ardından hastane yönetimince yapılan yazılı açıklamada ise, ‘Personel yardımını beklemeyen iyi niyetli hastamız sedyeden çabucak sandalyeye geçeyim derken düşüp femur kemiğini kırmıştır’ denilmişti. 

HUKUK MÜCADELESİ

Akıl almaz ölümün üzerinden tam bir ay geçti. Cumhuriyet Savcılığı’nın olayda ihmal olup olmadığına ilişkin başlattığı soruşturma sürüyor. Ölen yaşlı kadının kızı Cemre Çalışkan, ifade için önceki gün Adliye’ye çağrıldı.  

Anaokulu öğretmeni olan Çalışkan, “Güle oynaya hastaneye götürdüğüm annemin cansız bedenini teslim aldım. Sorumluların cezalandırmasını istiyorum. Başta hastane yönetimi olmak üzere doktor ve hasta bakıcılardan şikayetçiyim’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X