Akkaya dünyayı kazandı!

Başarılı sporcu elde ettiği dereceyle Bursa’nın yüzünü güldürdü.

Akkaya dünyayı kazandı!

Nilüfer Belediyespor’un tekerlekli sandalye eskrimcisi Hakan Akkaya, Hollanda’da katıldığı müsabakalarda flörede dünya birincisi oldu. 

Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer Belediyespor Kulübü tarafından oluşturulan Tekerlekli Sandalye Eskrim Takımı sporcusu  Hakan Akkaya uluslararası başarılarına bir yenisini daha ekledi. Akkaya 3-7 Temmuz tarihleri arasında Hollanda’da düzenlenen U23 Dünya Oyunları’nda Nilüfer’e büyük gurur yaşattı. Tekerlekli sandalye eskrim müsabakalarında Türkiye’yi temsil eden tek sporcu olan Nilüfer Belediyespor eskrimcisi Hakan Akkaya Hollanda, Rusya, Fransa, İngiltere, Almanya, Macaristan ve Italya’dan katılan eksrimcilerle mücadele etti.

HEDEF TOKYO

Akkaya zorlu müsabakaların ardından erkekler flörede dünya birincisi olarak büyük bir başarıya imza attı. Hakan Akkaya, Hollanda’da elde ettiği dereceyle başarılarına bir yenisini daha eklerken, kulübünü ve Bursa’ya büyük sevinç yaşattı. Nilüfer’e madalya ile dönen Akkaya’nın antrenörü Kader Yıldırım, hedeflerinin 2020 Tokyo Olimpiyatları’na katılmak ve buradan da madalyayla dönüp, Bursa’ya sevinç yaşatmak olduğunu belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X