Akkuş: Yas için neyi bekliyorsunuz?

CHP İl Başkanı Hüseyin Akkuş, Zeytin Dalı Harekatı’nda ve yurt içinde gerçekleşen terör saldırılarında şehit düşen askerlerin üzüntüsü içinde olduklarını belirterek, “Ülkede hayat durdu. Yas ilan etmek için neyi bekliyorsunuz?” dedi. 

Akkuş: Yas için neyi bekliyorsunuz?

“Ülkede hayat durdu”

CHP İl Başkanı Hüseyin Akkuş, Zeytin Dalı Harekatı’nda ve yurt içinde gerçekleşen terör saldırılarında şehit düşen askerlerin üzüntüsü içinde olduklarını belirterek, “Yitirdiğimiz kahraman evlatlarımız için, geride bıraktıkları eşleri, çocukları, yüreği yangın yeri olmuş anaları, babaları için acı çekiyoruz. Ülkede hayat durdu. Yas ilan etmek için neyi bekliyorsunuz?” dedi. 

“HALKIMIZ ASKERİMİZİN YANINDA”…

Zeytin Dalı Harekatı’nda ve yurt içinde gerçekleşen terör saldırıları ile ilgili açıklamada bulunan CHP İl Başkanı Hüseyin Akkuş, Türkiye Cumhuriyeti’nin bugün, Ortadoğu bataklığında sınırlarını koruma savaşı verir hale getirildiğini ifade eden Akkuş, “Bu vatana zerre faydası olmayan Suudi kralı için yas ilan edenler, bizler onlarca evladımızın acısını yaşarken neden bu ülkenin evlatlarının yasını tutmuyor? Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Zeytin Dalı Harekatı, Türkiye’nin güvenliği için gerçekleştiriliyor ancak şehit haberleriyle büyük üzüntü yaşıyoruz. Afrin’de bulunan kahraman askerlerimizden ve yurt içinde gerçekleştirilen terör saldırılarından gelen acı haberlerle kahroluyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ve milletimize sabır ve başsağlığı diliyoruz. Umuyoruz ki Zeytin Dalı Harekatı daha fazla evladımızı yitirmeden başarıyla sonlanır. Ülkemizin içte ve dışta barışla yaşamasını istiyoruz. Devletimizin güvenliği ve terör söz konusu ise elbette tüm siyasi partiler ve halkımız güç birliği yapacak ve devletimizin, askerimizin yanında olmaya devam edecektir” diye konuştu

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X