Aklı Avrupa’da kaldı: 1-1

Sarı lacivertliler, büyük heyecanın yaşandığı karşılaşmada 1 puana razı oldu. Avrupa Ligi’nde aldığı galibiyetle moral bulan Fenerbahçe, Osmanlıspor karşısında 1-0 geriye düşmesine rağmen, Van Persie ile beraberliği kurtardı.

Aklı Avrupa’da kaldı: 1-1

Sezona istediği gibi başlayamayan Fenerbahçe, deplasmanda ligin formda ekiplerinden Osmanlıspor’la deplasmanda 1-1 berabere kaldı.

Osmanlı Stadı’nda oynanan karşılaşmaya evsahibi ekip istekli başlarken, 9. dakikada üstünlüğü yakaladı. Bu dakikada kaleci Volkan Demirel’in sebep olduğu penaltı atışını Ndiaye gole çevirirken, Osmanlıspar 1-0 öne geçti.

Golde sonra iki ekip de zaman zaman gol fırsatları yakalarken, sonuç değişmedi ve ilkyarı Başkent ekibinin 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

YETERLİ OLMADI

Hafta içinde Avrupa Ligi’nde aldığı galibiyetin moraliyle çıktığı mücadelinin ikinci yarısında beraberlik golü arayan Fenerbahçe, rakip kaleye yüklendi.

Zaman zaman kalesinde tehlikeler de yaşadığı bu devrede sarı lacivertliler eşitlik golüne 55’te ulaştı. Volkan Şen’in soldan ortasında arka direkte kafayla topu filelere gönderen Van Persie skoru eşitledi: 1-1.

Kalan bölümde ekiplerin çabası başka gol getirmedi ve karşılaşma 1-1 eşitlikle tamamlandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X