AKP Nilüfer’e toplu katılım

AK Parti Nilüfer İlçe Teşkilatı, üye sayısını her geçen gün artırıyor.

AKP Nilüfer’e toplu katılım

Son olarak geçtiğimiz gün 300 kişinin partiye katılım töreninde konuşan AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, ‘O Dönem, Bu Dönem’ sözünü yineleyerek, “Bu dönemde, Nilüferli vatandaşlarımızı AK Belediyecilik ile tanıştıracağız. Biz mevcut belediye başkanı gibi sadece sosyal projeleri değil, Nilüfer’i Avrupa’nın en iyi kenti yapacak projeleri hayata geçireceğiz” dedi.

ALGI YÖNETİMİ DEVRİ KAPANDI

Nilüfer’de mevcut belediye başkanının proje üretmek yerine çok iyi bir algı yönetimi yaptığını iddia eden Celil Çolak, “Nilüfer Belediye Başkanı, iyi olan her hizmeti kendisinin yaptığını, kötü olanları da Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığını söylüyor. Kendisi bu zamana kadar bu algıyı çok iyi yönetti. AK Belediyelerin yapmış olduğu güzel hizmetleri sanki kendisi yapmış gibi gösterdi. Bunun dışında da sadece sosyal projelerin içinde bulunarak, açıkçası iyi bir algı yönetimi yaptı. Ama artık bu devir kapandı. Nilüfer’de kimin neyi yapıp, neyi yapmadığı artık açıkça konuşulacak” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X