AKP Nilüfer’e Yıldırım destek

AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AKP Nilüfer’e Yıldırım destek

Ziyarette konuşan Yazıcı, Nilüfer’in artık AK belediyecilik ile tanışma zamanının geldiğine işaret etti. Nilüfer’i almak için gece gündüz demeden çalışılması gerektiğini vurgulayan Hüdayi Yazıcı, “Bizler geçmişe takılıp kalamayız. Geçmiş geçmişte kaldı. Artık önümüze bakmamız gerekiyor. Nilüferli hizmete gerçekten susamış durumda. AK belediyecilikle birlikte Nilüferli’nin yüzü gerçekten gülecek. İnşallah önümüzdeki genel seçimlerde artık Nilüfer’i de AK Parti hizmetleriyle tanıştırmanın zamanı geldi. Özellikle yerel seçim öncesinde Yıldırım İlçe Teşkilatı olarak, Nilüfer’i almak için sizlerle birlikte koşmaya hazırız. Bu dönem o dönem olsun istiyoruz. Elimizden gelen ne varsa yapacağımızdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın” şeklinde konuştu.

KARAMSAR DEĞİLİZ

Yıldırım teşkilatının kendilerine yaptığı ziyaret nedeniyle çok mutlu olduklarını aktaran Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak ise, kendi teşkilatının çok yeni olduğunu ancak siyaseten deneyimli kadrolardan oluştuklarını vurguladı. Teşkilat olarak Nilüfer’i almaya ahdettiklerini kaydeden Celil Çolak; “Kendimize Nilüfer’i AK Parti belediyeciliği ile tanıştırmayı misyon edindik. Bu misyon çerçevesinde ilerliyoruz. İlerlerken de yöneticilerimize büyük bir görev düşüyor. Yönetimimizi ve projelerimizi tüm Nilüfer’e anlatmamız gerekiyor. Yıldırım gibi inşallah rekorlar kırarcasına yerelde de yönetime geleceğimize inanıyoruz. Biz karamsar değiliz. Yolumuza tüm inancımız ile devam ediyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X