AKP Osmangazi hız kesmiyor

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı tarafından 7 Haziran genel seçimleri öncesinde yürütülen çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

AKP Osmangazi hız kesmiyor

İlçe Başkanlığı’nca son olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’le Emek Mahallesi’nde, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’yla da Panayır Mahallesi’nde geniş katılımlı toplantılar düzenlendi.

Çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini kaydeden AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, “Partimiz, seçimden seçime değil, 7 gün ve 24 saat boyunca milletimize hizmet etmek için çalışıyor ve bunu herkes biliyor. Seçim dönemlerinde ise, seçimlere kadarki süreçte yaptığımız icraatları vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. Bu kapsamda gerçekleştirdiğimiz ev ziyaretlerinden STK ziyaretlerine, kahvehane ziyaretlerinden kanaat önderleri ziyaretlerine varıncaya kadar gerçekleştirdiğimiz tüm temaslarda, vatandaşlarımızdan olumlu izlenimler alıyoruz. Halkımızın teveccühleri ve Allah’ın izniyle, 7 Haziran akşamında da diğer seçim akşamlarında olduğu gibi partimizin zaferi ilan edilecektir inşallah” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X