Akpınar’da 1.136 imza

Türkiye’nin en önemli sorunlarından biri olan kentsel dönüşüm konusunda örnek projelerin bir bir hayata geçirildiği Bursa’da, depremsellik açısından en büyük risk alanında bulunan Akpınar Mahallesi’ndeki 1050 konutların dönüşümü için önemli bir adım atıld

Akpınar’da 1.136 imza

Akpınar ve 1050 Konutlardaki hak sahiplerinin yoğun katılımlarıyla gerçekleşen ve yaklaşık iki ay süren kentsel dönüşüm görüşmelerinde toplam 1.136 hak sahibi ile ön protokol imzalandı ve sürecin en önemli etabında ciddi bir adım atılmış oldu. Ergünkent İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emin Adanur, hak sahiplerinin göstermiş oldukları ilgiden dolayı mutluluk duyduklarını söyledi. Oldukça zor ve zahmetli bir süreç olan kentsel dönüşümde önemli bir virajı daha geçtiklerini dile getiren Adanur, ”Yapmış olduğumuz tüm çalışmalar ve vatandaşlarımızın desteği ile kısa zamanda önemli bir sayıya ulaştık. İnanıyoruz ki ilerleyen günlerde de bu destek artarak devam edecektir” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X