Akpınar’da start verildi

Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Bilgilendirme ofisinin ruhsatı Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından verildi.

Akpınar’da start verildi

Bölgede uzun zamandır gündemde olan Kentsel Dönüşüm Projesi için, bölgedeki 2290 kat malikinden 1800’ünün üyesi olduğu ve üyelerini temsil eden  Akpınar Sosyal Yardımlaşma Derneği ile anlaşma sağlayan Ergünkent İnşaat A.Ş. uzun uğraşlar sonunda ruhsatını alabildi.

Alınan ruhsatla alakalı açıklama yapan Akpınar Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Mutlu Altın: ”Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Recep Altepe’ye Akpınar’a gösterdiği bu ilgiden dolayı çok teşekkür ederim, bizler de onu mahcup etmeyerek firmamızla beraber en kısa sürede bu işi sonlandıracağız” dedi.

Ergünkent İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emin Adanur: ” Bizler için biraz uzun bir süreç oldu, Büyükşehir Belediye Başkanımızın insana verdiği değer olmasa bu işlerin olması mümkün değil. Ruhsat aşamasında elinden gelen tüm yardımları gösteren Büyükşehir Personellerine sonsuz teşekkürlerimiz sunuyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe’nin önderliğinde Dünyanın En Büyük Kentsel Dönüşüm Projesini gerçekleştirmek için yoğun bir çalışma içerisindeyiz” dedi.

Alınan ruhsattan sonra 1 ay içerisinde kurulması planlanan ofis inşaatı devam ediyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X