Akpınar’daki dönüşüme 3 talip var

Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Mutlu Altın ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi ziyaret etti. Altın, Akpınar ile 1050 Konutlar Mahallerindeki kentsel dönüşüm projesine biri İstanbul, ik

Akpınar’daki dönüşüme 3 talip var

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ziyaretinde, Akpınar ile 1050 Konutlar Mahallerindeki kentsel dönüşüm çalışmalarında gelinen süreç detaylarıyla ele alındı. Altın, yeni yönetim olarak işi daha ciddiye aldıklarını ve artık sonuca ulaşmak istediklerini, bu yüzden de ince eleyip sıkı dokuduklarını söyledi.

Altın, ‘Göreve gelir gelmez kördüğüm olarak da nitelendirebileceğimiz bu bölgedeki dönüşüm çalışması için kollarımızı sıvadık. İlk iş olarak da kamuoyunun da bilgi sahibi olduğu ve buradaki dönüşümün taliplisi olan Çukurova firması ile çalışmamızı sonlandırdık. Ardından da bölgeye yatırım yapmak isteyenleri ağırladık ve kendilerinin sunumlarını dinledik. Şuana kadar üç firma ile görüştük, üçü de birbirinden ciddi kurumlar. Bugünkü ziyarette sizin de görüşlerini almak istedik. Sizlerin destekleri bizler için oldukça önemli. Dernek olarak sizlerin desteklerini hissediyor olmak, sizlerin yanımızda olduğunuzu bilmek, bizlere güç veriyor’ dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de, Akpınar ile 1050 Konutlar’ın değerli yerler olduğunu, doğru proje ile bu bölgenin yeni bir cazibe ve çekim merkezi haline gelebileceğini ifade etti. Altepe, Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm Sosyal Dayanışma Derneği’nin her zaman destekçisi olduklarını ve en yakın zamanda bu mahallelerde düzenlenecek bir buluşmaya katılacağını dile getirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X