Akşemseddin geliyor

İznik Gölü’nde Orhangazi-İznik arasında düzenlenecek olan feribot seferleri için ilk feribot önümüzdeki günlerde İznik Gölü’ne indiriliyor.

Akşemseddin geliyor

NEVZAT OKUMUŞ

Orhangazi sahilindeki iskelede yapılacak olan düzenlemenin ardından, Akşemseddin Feribotu da İznik Gölü’ne indirilecek. Büyükşehir Belediyesi, BURULAŞ ve BUDO işletmesi tarafından biri gezi teknesi, diğeri feribot olan iki adet gemi alınmıştı. İznik Gölü’nde ilk olarak Feribot Seferleri başlatılacak.

Büyükşehir Belediyesi BURULAŞ ve BUDO İşletme Müdürü Turgut Eraydın Orhangazi’de Belediye Başkanı Neşet Çağlayan feribot konusu ele aldı. Eraydın Orhangazi’deki mevcut iskelede bir düzenleme yapılması gerektiğini ve bu düzenlemenin ardından iskelenin geminin yanaşabileceği bir duruma getirileceğini ifade etti. 

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, İznik Gölü’nde feribot seferlerinin başlatılacak olmasından dolayı mutlu olduklarını ifade etti. Çağlayan, “Büyükşehir Belediyemiz bu konuda da gereğini yapıyor ve İznik-Orhangazi arasında feribot seferlerine başlıyor” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X