Akşener’den düğünde iddialı mesaj

Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu’nun oğlunun düğününe katılan Meral Akşener, “16 yıl önce Murat’ın kardeşinin sünnetine gelmiştik. Oradan bir iktidar çıktı. Murat ile Sibel’in evliliğinden de iki katı bir iktidar çıkacağına inanıyorum” dedi.

Akşener’den düğünde iddialı mesaj

SEYİT GÜNDOĞAN 

 

Yeni parti kurma hazırlıklarını sürdüren Meral Akşener, Bursa’da Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu’nnun oğlu Murat Tatlıoğlu’nun düğününe katılarak nikah şahitliği yaptı. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in kıydığı nikahta kısa bir konuşma yapan Meral Akşener, “2002 yılında Murat’ın kardeşinin sünnetine gelmiştik yani 16 yıl önce. Oradan bir iktidar çıktı. Murat ile Sibel’in evliliğinden de iki katı bir iktidar çıkacağına inanıyorum. Allah bu çocukları mutlu etsin. Bu ülkeye faydalı, Atatürk’ü seven, Cumhuriyetin değerlerine bağlı, Türkiye’nin bekasını gözü gibi koruyan, evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin” diye konuştu.   

Eski bakanlardan Mehmet Gazioğlu’nun da nikah şahitliği yaptığı düğüne, MHP’li eski milletvekilleri Necati Özensoy ile Burhan Orhan, MHP ve DYP’li eski siyasetçiler de katıldı.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X