Akşener’in partisinin tüzüğü Bursa’da yazılacak

MHP’den ihraç edilen Meral Akşener’in önderliğinde uzun süredir kuruluş çalışmaları devam eden yeni partinin tüzük ve parti programı çalışmaları Bursa’da yapılacak.

Akşener’in partisinin tüzüğü Bursa’da yazılacak

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan MHP’nin eski il başkanlarından Yüksel Yılmaz, yeni bir Türkiye tasavvuruna doğru yürüyüş gerçekleştirmeye çalıştıklarını belirterek, ‘Yürüyüşün son adımının değişim talebi ve partileşme sürecinde kritik sayılabilecek birçok açıklamanın yapıldığı Bursa’da atılacak olması mutluluk vericidir. Yeni partinin anayasasının yapılacağı çalışmalara ev sahipliği yapacak olmamızdan dolayı bahtiyarız. Bursa’dan yeşerecek çınarın gölgesi bütün Türkiye’yi kapsayacaktır’ dedi.

Yüksel Yılmaz’ın açıklamasına göre; yeni partinin tüzük ve program çalışmalarında yer alacak isimler şöyle: Kültür eski Bakanı Suat Çağlayan, Merkez Bankası eski Başkanı Durmuş Yılmaz, eski milletvekili Cevher Cevheri, gazeteci Ruhat Mengi, eski Vali Behiç Çelik, Prof. Dr. Şükrü Dilege, Prof. Dr. Abdulkadir Yuvalı, Prof. Dr. Metin Ergun.

Kervansaray Termal Otel’de bugün başlayacak ve 3 gün sürecek olan çalışmalara Bursa’dan Yüksel Yılmaz, Abdullah Alagöz, Hasan Toktaş ve Tahsin Bulut katılacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X