Aksesuar şıklığı revaçta

Pandemi kısıtlamaları nedeniyle kış mevsimini evde geçiren vatandaşlar, yaz aylarının gelmesiyle birlikte aksesuara yöneldi. Şıklığını aksesuarla tamamlamak isteyenlerin tercih ettiği aksesuar mağazaları, bu yaz yoğun taleple karşılaştı.

Aksesuar şıklığı revaçta

Hatice Dal

Nilüfer Ata Bulvarı’nda faaliyet gösteren LumiNes Aksesuar’ın sahibi Neslihan Küçük, 2021 yılının en trend takısının halhallar olduğunu söyledi. Çoklu şekilde takılan kolyeler, yüzükler ve küpelere de son dönemde talebin arttığını belirten Küçük, suya dayanıklı takıların daha fazla tercih edildiğini vurguladı. Neslihan Küçük, bu yüzden mağazada bulunan ürünlerin altın ve çelik kaplamalardan oluştuğunu kaydetti.

ONLİNE SİPARİŞLER…

Aksesuarların vücuda temas ettiği için özenle seçilmesi gerektiğine dikkati çeken Küçük, şöyle konuştu: ‘‘Mağazalarda işletmelerin arkasında duramayacağı ürünlere yer verilmemeli. Vatandaşın sağlığının ön planda tutulması gerekiyor. Ayrıca birlikte kullanacağınız takı ve giysilerin de uyumlu olması şart. Bu şıklığınıza şıklık katacaktır” dedi.
Pandemi döneminde tüketici alışkanlıklarının değiştiğini de anlatan Neslihan Küçük, Covid-19 tedbirleri kapsamında işletmelerin kapalı oldukları dönemde sosyal medya üzerinden online siparişlerle vatandaşa hizmet sunmaya devam ettiklerini kaydetti. Küçük, kıyafetin önemli bir tamamlayacısı olarak kullanılan aksesuarların her bütçeye uygun olarak satışa sunulduğu dile getirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X