Aksoy ve Büyükdönmez anıldı

Gemlik’te geçtiğimiz ay yaşanan silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden CHP Gemlik Belediye Meclisi Üyesi Avukat Özgür Aksoy ve şehit olan Polis Memuru İdris Büyükdönmez anıldı

Aksoy ve Büyükdönmez anıldı

CEMAL KIRGIZ

 

Aksoy ve Büyükdönmez için Asım Kocabıyık Camii’nde mevlid okutuldu. Daha sonra Özgür Aksoy’un yazıhanesi önünde basın açıklaması yapılıp, çalışma masasına karanfiller bırakıldı. Özgür Aksoy ve İdris Büyükdönmez’i anma törenine Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda avukat ile binlerce kişi katıldı. Özgür Aksoy’un annesi Gülay Aksoy, eşi Çiğdem Aksoy, kardeşleri Önder ve Onur Aksoy da anma töreninde hazır bulundu.

Aksoy’un yazıhanesindeki masasına karanfiller bırakıldıktan sonra gerçekleştirilen yürüyüş Adliye binası önünde son bulurken, burada Aksoy ve Büyükdönmez için dua okundu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X