Aktaş: Doğubayazıt’ta değişimi göreceksiniz

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın koordinatör olarak atandığı Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinden muhtarlardan oluşan 45 kişilik heyet, 3 günlük ziyaret için İnegöl’e geldi.

Aktaş: Doğubayazıt’ta değişimi göreceksiniz

Muhtarlar Belediye Başkanı Aktaş’ı ziyaret ederek, ilçede incelemelerde bulundu. Aktaş, Doğubayazıt’ın da İnegöl kadar özel bir şehir olduğunu ve çok daha iyi hizmetleri hak ettiğini ifade etti.

DEĞİŞİMİ GÖRECEKSİNİZ

Heyete İnegöl ile ilgili bilgi veren Alinur Aktaş, Doğubayazıt’ı hak ettiği hizmete kavuşturmak için çalıştıklarını ifade etti. Aktaş, “Doğubayazıt’a ilk geldiğimde şehrin sorunları nedir diye sorduğum her vatandaş, köpeklerden şikayet ediyordu. Bununla ilgili hemen bir çalışma başlattık. Kısa sürede aradaki farklı görmüşsünüzdür. Doğubayazıt’ın tamamıyla ilgili de 5-6 ay içerisinde orada yaşanan değişimi, dönüşümü göreceksiniz” şeklinde konuştu.

 

Doğubayazıt’ın çok ciddi özellikleri olan bir şehir olduğunu ifade eden Aktaş, eksikleri giderme çabasında olduklarını kaydetti. 

Aktaş, “Şehirde bir başarının tek başına ortaya çıkmayacağını, tek yürek olması gerekliliğini ben her ortamda vurguluyorum. O değişim ve dönüşümü beraber gerçekleştireceğiz. Ben Doğubayazıtlı değilim. Ama Türkiye’nin her köşesinin İnegöl olduğunu, her köşesinin çok değerli olduğunu düşünüyorum. Doğubayazıt da güzel olmalı, Ağrı da güzel olmalı, Artvin de güzel olmalı, Hakkari de güzel olmalı, Bursa da güzel olmalı. 780 bin kilometrekarenin tamamı güzel olmalı. Bir ve beraber olmalı” ifadelerine yer verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X