Aktaş güven tazeledi

İnegöl Belediyespor’da tek listeyle gidilen olağanüstü genel kurulda mevcut başkan Alinur Aktaş, yeniden seçildi.

Aktaş güven tazeledi

ABDULLAH TANIŞ

Voleybol Efeler Ligi’nde ve Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi’nde mücadele eden İnegöl Belediyespor’da olağanüstü genel kurul sonunda Başkan Alinur Aktaş güven tazeledi. Kulüp tesislerinde, tek listeyle gidilen olağanüstü kongrede başkanlığa yeniden seçilen Aktaş, Avrupa’da başarı elde etmek istediklerini söyledi. Aktaş, İnegöl Belediyespor’un kurulduğu 2009’dan beri önemli başarılara imza attığını hatırlatarak, ‘Salon sporlarını ilçeye sevdirdik. Voleybolda geçtiğimiz sezon ligi 6. sırada tamamlayarak Balkan Kupası’na katılmaya hak kazandık. İnşallah bu sezon geçtiğimiz sezondan daha başarılı bir sezon geçiririz” dedi.

KARŞILIĞINI GÖRMEK GÜZEL

Avrupa’da Türkiye’yi başarılı bir şekilde temsil etmeyi amaçladıklarını, çalışmalarını bu doğrultuda sürdürdüklerini vurgulayan Aktaş, “Her yıl üzerine koyarak devam etmek, karşılıklarını görmek bizi mutlu ediyor. İnegöl’de bir voleybol gerçeği var. İnegöl voleybolu, voleybol da İnegöl’ü çok daha ileri noktalara taşıyacak. Marka değerlerimizi voleybol sayesinde daha fazla ön plana çıkarma imkanına sahip olacağız” diye konuştu.

İşte yeni yönetim

Alinur Aktaş, Şakir Furkan Baştürk, Eşref Yiğit, Eyüp Beyhan, Recai Baykan, Zekai Sürer, Nuhi Solak, Rıdvan Kocaağa, Fatih Aydoğan, Hüseyin Orhan, Mustafa Şentürk, İsmail Baykan, Veysel Şahin, Taner Karakaya, Harun Ergün, Yasin Altuntepe, Recep İnce, Levent Özçiftçi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X