Aktaş Holding 648 ağacı kurtardı

Hava süspansiyon sistemi üretiminde dünyanın en büyük firmaları arasında yer alan ve 100’den fazla ülkeye doğrudan ihracat gerçekleştiren Aktaş Holding, sürdürülebilir bir çevre bilincinin yaygınlaştırılması ile gelecek kuşaklara daha yaşanılabilir bir çe

Aktaş Holding 648 ağacı kurtardı

Holding, ÇEVKO Vakfı ile gerçekleştirdiği işbirliği çerçevesinde çevre konusundaki ‘duyarlı’ kimliğini bir kez daha ön plana taşıdı. Aktaş Holding’in ÇEVKO ile getirdiği yükümlülüklerin yer aldığı Çevresel Fayda Raporu’na göre, 2017 yılını kapsayan süreçte kağıt, karton, cam, alüminyum, çelik, teneke, kompozit gibi malzemelerin etkin kullanımı sayesinde, 12 dönüm orman arazisine denk gelen 648 adet ağacın kesilmesi önlendi. Söz konusu rapora göre, 69 ailenin yıllık elektrik tüketim oranına denk gelen 193,792 kw/h elektrik, 342 metreküp depolama sahası, 6 bin 16 litre fosil yakıt tasarrufu elde edildi ve 5 ailenin yıllık su tüketimine denk gelen 953 bin 820 metreküp düzeyinde suyun boşa akması önlendi. Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Erol, holding olarak kuruldukları günden bu yana çevre ile ilgili tüm yasal kriterlere azami özen gösterdiklerini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X