Aktaş Holding liderliğe odaklandı

Ulaşım, yapı, endüstri ve yeşil enerji alanlarında yaptığı yenilikçi yatırımlar ile 100’den fazla ülkeye doğrudan ihracat gerçekleştiren Aktaş Holding, uzun ve orta vadeli stratejik planlarını güncelledi.

Aktaş Holding liderliğe odaklandı

Almira Hotel’de gerçekleştirilen ‘2017-2020 Stratejik Plan Değerlendirme Toplantısı’nda, şirketin 2016 yılındaki genel performansı bütünüyle masaya yatırılırken, 2017 ve sonrasındaki hedefler de farklı departmanlarca yapılan sunumlar eşliğinde, net bir şekilde ortaya konuldu. Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, şirketin 2017 temasını ‘Dijital Marka ve Pazarlama ile Liderlik’ olarak açıklandı. ‘Stratejik Hedeflerle Yönetim’ başlıklı sunumda çalışanlara seslenen Erol, 2017-2023 hedeflerini, faaliyet gösterilen sektörlerde öncü ve lider markalar olarak büyümeye devam etmek olarak belirtti. Erol, ”Güçlü ve sağlam adımlarla geleceğe dönük hedeflerimize ilerliyoruz” diye konuştu. Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş ise, “Yeni fabrikamızın tamamlanması ve devam eden süreçte, yeni ürünlerimizi devreye almamızla birlikte şirket olarak büyümeye devam etmekteyiz. Önümüze çıkan fırsatları ve iş modellerini de adım adım değerlendirmeye almalıyız” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X