Aktaş: İnegöl artık örnek olan bir şehir

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ilçenin mobilya ve ağaç işçiliği sektöründe elde ettiği başarılar sayesinde artık birçok kente ilham kaynağı olduğunu ifade etti.

Aktaş: İnegöl artık örnek olan bir şehir

Gaziantep Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Gaziantep İhracatçı Mobilyacılar Birliği Derneği Başkanı Pınar Tümüklü ve mobilyacılar, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret ederek, İnegöl’de mobilya sektörünün yaşadığı süreç hakkında bilgi aldılar. 

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, “İnegöl’ü örnek alarak kendi ilçemizde bir mobilya kenti oluşturma hedefimiz var. İnegöl mobilya sektöründe bizden çok çok önde, gerçekten doğru adımlar atarak ciddi yol kat etmiş bir ilçemiz. Biz de buradan hareketle Gaziantep İhracatçı Mobilyacılar Birliği Derneği (GİMOB) ve Oğuzeli Mobilyacılar Kooperatifi işbirliğiyle hem Gaziantep’e hem de Oğuzeli ilçemize vizyon katacağını düşündüğümüz bir projeye başladık. Bu projenin aynı zamanda ilçemizdeki istihdamı arttıracağını ve ilçemizin, ilimizin ve ülkemizin ekonomisine katkı sağlayacağına inanıyoruz.  İnegöl’den alacağımız tecrübe paylaşımlarıyla ilçemizi bir mobilya şehrine dönüştürmek istiyoruz. Bu konuda hem Belediye Başkanımız Alinur Bey’in, hem de İnegöllü mobilyacı esnafımızın desteklerini bekliyoruz” dedi.

MOBİLYAMIZ, İNEGÖL’ÜN DÜNYAYA AÇILAN PENCERESİ

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş da, “Mobilyamız, onlarca bayisi, binlerce çalışanıyla İnegöl’ün en temel lokomotif sektörü olduğu kadar, onlarca farklı ülkedeki yüzlerce satış noktası ve bugün 345 milyon dolarları aşan mobilya ihracatıyla, İnegöl’ün aynı zamanda Türkiye’ye ve dünyaya açılan penceresi. İnegöl artık örnek alan değil, örnek olan bir şehir konumuna geldi. Oğuzeli Belediye Başkanımız Mehmet Sait Kılıç Beyefendinin destekleri, Gaziantep İhracatçı Mobilyacılar Birliği Derneği (GİMOB) Başkanı Pınar Tümüklü Hanımefendinin katkıları ve mobilyacı kardeşlerimizin birlik ve beraberliği ile hem Gaziantep adına hem de ülkemiz adına çok güzel bir kazanım ortaya çıkacağına yürekten inanıyorum” değerlendirmesinde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X