Aktaş İnegöl Belediyesi personeliyle vedalaştı

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Belediyesi’ni ziyaret ederek eski personeli ile tek tek vedalaştı. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 13,5 yıl birlikte çalıştığı İnegöl Belediyesi’ndeki personeli de unutmadı. Dün sabah İnegöl Beled

Aktaş İnegöl Belediyesi personeliyle vedalaştı

Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü personeli ile görüşen Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, İnegöl’ün geldiği noktada tüm bu kadronun emeğinin olduğuna vurgu yaptı.

Belediye’deki tüm birimleri de ziyaret ederek vedalaşan Aktaş, 13,5 yıllık İnegöl Belediye Başkanlığı sürecinde yapılan hizmetleri tek başına yapmadığını dile getirdi. Aktaş, “Eldeki imkanlar dahilinde biz hep en iyisini yapmaya çalıştık. İnegöl ile yattık İnegöl ile kalktık. Her metrekaresinde emeğimiz var. İnegöl diğer ilçelere göre daha yaşanılabilir bir ilçeyse, İnegöl daha çok marka ve değerleriyle ortaya çıkıyorsa bunda sizin katkınız çok büyük” diye konuştu.

Ziyarette konuşan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise, “Sayın Başkanımızın burada 13,5 yıllık bir emeği var, sizlerle birlikte. Gerçekten İnegöl’ü baştan aşağıya imar etmeye çalıştılar. Bundan sonra da çok daha güzel olacak inşallah, Bursa için. Bursa’da aynı gayret ve hizmetleriyle devam edecek” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X