Aktaş, İnegöl’ün yeteneklerini ağırladı

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Yetenek Sizsiniz” yarışmasında finale kadar yükselen Kafkas Folklor ve Kültür Derneği ekibini yemekte ağırladı.
Kafkas dansları ekibi, finalde şampiyonluğu elinden kaçırsa da, gönüllerin şampiyonu olarak İnegöl’e d

Aktaş, İnegöl’ün yeteneklerini ağırladı

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, elde edilen bu başarının ardından ekibe Royal Otel’de yemek verdi. Yarışmanın finalini evde ailesi ile birlikte izlediğini kaydeden Alinur Aktaş, “Büyük bir heyecan yaşadık. Siz bana göre hem camianıza, hem de yaşadığınız şehre çok büyük bir iyilik yaptınız. Sizin o gayretiniz şehrimizin reklamının yapılmasına vesile oldu” dedi.

Aktaş, Kafkas camiasının iddialı bir olduğuna dikkat çekerek, “Finale kadar gittiler, iddialarını ortaya koydular. Bu tecrübe sizin için de tatlı bir hatıra olarak kalacak. Daha çok yarışlara gireceksiniz, sınavlara gireceksiniz, üniversiteler, memurluklar, hayatın başka başka imtihanları var. Önemli olan buralarda tecrübe edinmek ve bunu devam ettirebilmek” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X