Aktaş Nilüfer’de

Yeni sezonda genç ve iddialı bir takım kurmayı hedefleyen Nilüfer Belediyespor, geçtiğimiz yıl Halkbank forması giyen Ceyda Aktaş ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Aktaş Nilüfer’de

Yeni sezona mutlak başarı hedefiyle hazırlanan Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Halkbank’ın başarılı oyuncusu Ceyda Aktaş’ı kadrosuna kattı.. 1.90 cm boyundaki ve 22 yaşındaki pasör çaprazı dün Nilüfer Belediyespor Üçevler Tesisleri’nde 1 yıllık sözleşme imzaladı. Voleybola, Vakıfbank altyapısında başlayan Ceyda Aktaş, TED Ankara Koleji, Beşiktaş, Çanakkale Belediyespor ve son olarak da Halkbank formasını giydi. 2011 yılında Avrupa ve dünya şampiyonluğu sevinci yaşayan genç voleybolcu, Türkiye Yıldız Milli Takımı kadrosunda da yer aldı.

BAŞARILI OLACAKTIR

Aktaş, 2012 yılında Dünya Gençler Voleybol Şampiyonası’nda “En Değerli Pasör Çaprazı” seçildi. Günü değil, geleceği kurtarıcı bir yapılanmaya gittiklerini belirten Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık “Kadromuzu genç, yetenekli aynı zamanda karakterli sporcular ile yeniliyoruz. Ceyda Aktaş uzun zamandır takibimizde yer alan bir sporcu. Hem pasör çaprazı, hem de smaçör olarak oynayabiliyor. Kendisinin bizimle başarılı olacağına ve Milli Takım’a seçileceğine inanıyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X