Aktaş: “Sağlıkta kalite artıyor”

 Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Ankara Yolu üzerindeki yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Özel Hayat Hastanesi’ni ziyaret ederek, Türkiye’de sağlık alanında yaşanan gelişmelerin önemine dikkati çekti.

Aktaş: “Sağlıkta kalite artıyor”

Başkan Alinur Aktaş, Ankara Yolu üzerindeki 20 bin metrekarelik yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Özel Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Özkul’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Aktaş, Dr. Özkul ile birlikte hastaneyi gezdi ve hem yeni bina hem de çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. Tedavi gören vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Aktaş, yeni doğmuş bir bebeği kucağına alarak sevdi, bebeğin ailesine de sağlıklı bir ömür diledi.

Türkiye’de sağlık alanında çok önemli yatırımların yapıldığını söyleyen Başkan Aktaş, “Avrupa’nın birçok gelişmiş ülkesinde sağlıkla ilgili sıkıntılar devam ederken ülkemizde bu manada ciddi hamleler oluyor” dedi.

Özel sektörün gücünün sağlığın gelişiminde belirleyici unsur olduğunu ifade eden Başkan Aktaş, Özel Hayat Hastanesi’nin yeni binasını çok beğendiğini söyleyerek, “Özel Hayat Hastanesi, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’nın karşısındaki yeni yerinde faaliyete başladı. 3 milyonluk ticaret şehri, Türkiye’nin 4. büyük kenti Bursa, güzellikleri hak ediyor. Ziyaret etmek ve hastalarımıza selam vermek istedik. Yönetim, ekip ve bina olarak donanımlı bir tesis Bursa’ya kazandırılmış” diye konuştu.

Dr. Özkul’un ekibi ve 300’e yakın personeliyle, kente katkı sağlayacağını belirten Başkan Aktaş, sağlık alanında kaliteli hizmeti önemsediklerini vurguladı.

40. kuruluş yılı

Özel Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Özkul ise ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirterek Başkan Aktaş’a teşekkür etti. Bursa’nın güzel bir noktasında yeni hastaneyi hizmete sunduklarını anlatan Özkul, Hayat Hastanesi’nin 40. kuruluş yılını kutladıklarını, 40. yılında ‘yeni hayat’ tanımını kullandıklarını söyleyerek, “Pazartesi gününden itibaren yeni binamızda hizmet vermeye başladık. Yeni hastanenin 20 bin metrekarelik kullanım alanı var. Otopark sıkıntısı yaşanmıyor. Binada en kaliteli cihazları tercih ettik. Göğsümüzü gere gere en iyi hizmeti verebileceğiz. Bursalılar kaliteli hizmeti hak ediyor” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X