Aktaş ve Aksoy ile yola devam!

İnegöl Belediyespor’da Alinur Aktaş yeniden başkanlığa getirilirken erkek voleybol takımı antrenörü Ali Bahadır Aksoy’un da mukavelesi uzatıldı.

Aktaş ve Aksoy ile yola devam!

SADULLAH ORGAN

Türkiye  Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde 3. sezonuna hazırlanan İnegöl  Belediyespor’un dün yapılan olağanüstü kongresinde kulüp başkanlığına, Belediye Başkanı Alinur Aktaş yeniden seçildi. Tek listeyle gidilen kongrede yeniden seçilen Alinur Aktaş, kurulduğu günden beri ilçedeki salon sporlarını sevdirmek, geliştirmek ve bu konuda altyapıyı oluşturmak adına yoğun bir faaliyet gösterildiğini söyledi.

Aksoy ile yeniden

İnegöl Belediyespor’da başkanlığa Alinur Aktaş’ın getirilmesinin ardından antrenör Ali Bahadır Aksoy ile yola devam etme kararı aldı. İmza töreninin ardından açıklama yapan Kulüp Başkanı Alinur Aktaş, ‘Yönetim kurulumuz yaptığı istişareler ve çalışmalar sonucunda tekrar Ali hocamızla devam noktasında bir karar aldık. Her takımın İnegöl’e maç oynamaya çekinerek geldiği çok heyecanlı bir takım ve ilk 8’e oynayacak bir takım oluşturmak istiyoruz’ diye konuştu.

Alinur Aktaş’ın listesi;

Gülbey Koçan, Şakir Furkan Baştürk, Nuhi Solak, Hüseyin Orhan, Fatih Aydoğan,  Zekeriya Yaprak, Ümit Süha Yiğit, Ali Ezim, Rıdvan Kocaağa, Harun Ergün, Cebrail Kemer, Mustafa Şentürk, İsmail Baykan, Ali Karasu

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X