Aktaş’ın acı günü

İnegöl Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybeden İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın annesi Meryem Aktaş, dün gözyaşları içinde toprağa verildi.

Aktaş’ın acı günü

ABDULLAH TANIŞ

Bir süredir tedavi gördüğü  İnegöl Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitiren 4 çocuk annesi 86 yaşındaki Meryem Aktaş, dün son yolculuğuna uğurlandı. Aktaş, dün Altınbaş Camii’nde öğlen namazına müteakip Başkan Alinur Aktaş’ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Mahmudiye Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Cenaze törenine milletvekilleri Kaymakam Ali Akça, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti Bursa eski milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, oda ve dernek başkanları, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

AKTAŞ’A TAZİYE ZİYARETİ

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, daha sonra annesi vefat eden İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a taziye ziyaretinde bulundu. Aktaş’ın annesinin Cuma Mahallesi’ndeki evine giderek taziye ziyaretinde bulunan Kaynak, başsağlığı dileğinde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X