Aktaş’tan başarıya ödül

Yıldızlar Halter Dünya Şampiyonası’nda üçüncülük kürsüsüne çıkan İnegöl Belediyesporlu Ferhat Ali Yazıcı’yı, Başkan Alinur Aktaş da kutladı.

Aktaş’tan başarıya ödül

Malezya’nın Penang kentinde düzenlenen ve 23 ülkeden 320 sporcunun katıldığı Yıldızlar Dünya Halter Şampiyonası’nda erkekler 69 kiloda dünya üçüncülüğünü elde eden Ferhat Ali Yazıcı, İnegöl Belediye Başkanı ve kulüp başkanı Alinur Aktaş tarafından ödüllendirildi.

Başkan Aktaş, İnegöl Belediyesporlu Yazıcı’yı makamında ağırladı. Ziyarette Ferhat Ali Yazıcı ile birlikte başarılı haltercinin babası, antrenörü, yönetici Fatih Aydoğan ve İnegöl Belediyesi Spor İşleri Müdürü Hüseyin Kurt da hazır bulundu.

KOLAY KAZANILMIYOR

2009 yılında 4 branşla başlayıp şu anda 10 branşla yola devam ettiklerini belirten Başkan Aktaş, “İnegöl Belediyespor, gerek yetiştirdiği sporcular, gerekse elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettirmesinin yanında salon sporlarının çekim merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Açıkcası bu çalışma, emek ve gayretlerde meyvelerini bir bir vermeye başladı. Halter branşında gelen başarılı sonuçlar bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Takdir edersiniz ki başarılar çok kolay kazanılmıyor. Bu başarıların arkasında çok büyük bir emek ve gayret var” dedi.

Başkan Alinur Aktaş, Yıldızlar Dünya Halter Şampiyonası’nda kürsüye çıkma başarısı gösteren Ferhat Ali Yazıcı’yı 10 küçük altın ile ödüllendirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X