Aktaş’tan Emniyet’e destek ziyareti

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, parti yöneticileri ve meclis üyeleriyle birlikte İnegöl Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Polislerle görüşüp başsağlığı dileklerini ileten Aktaş ve beraberindekiler, ardından Emniy

Aktaş’tan Emniyet’e destek ziyareti

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Cumartesi akşamı yaşanan menfur saldırıdan dolayı şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyoruz. Şunu çok iyi biliyoruz ki, bu yapılanlar ülkenin birlik ve beraberliğine kast etmek için yapılmıştır. Ülkenin huzuruna yönelik yapılmıştır. Çünkü Türkiye şuan bulunduğu stratejik konum itibariyle hem mazlumların ümidi, hem de gelişen ve değişen yapısıyla da gerçekten dünyanın parlayan yıldızıdır. Ama bu istikrarlı gidişe birileri dur demeye çalışıyor.

Türkiye gerçekten ayakları üzerinde durabilen, yanlışa yanlış diyebilen, doğruyu da kim olursa olsun alkışlayabilen, destekleyebilen bir ülke Türkiye. Emniyet teşkilatımızın da ne kadar fedakarane çalıştığını 3 dönemdir Belediye Başkanlığı yapan biri olarak yakinen bilenlerden biriyim. Dolayısıyla hem İnegölümüzde hem de ülkemizin dört bir yanında bu hizmeti veren çok değerli polis teşkilatımızın başı sağ olsun” dedi. 

Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan da heyete, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X