Aktaş’tan uyarı

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde tüm vatandaşları uyararak, özellikle kurban kesim alanları ve bayramlaşmalarda tüm vatandaşların maske mesafe ve temizlik kuralarına hassasiyet göstermesini istedi.

Aktaş’tan uyarı

Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı Meclis Toplantısı’nın ikinci oturumunda konuşan Başkan Aktaş, Kurban Bayramı’nda bir kısıtlamanın bulunmadığını hatırlatarak, “Özellikle kurban kesim alanlarında bir yoğunluğun olacak. Kurban illaki birinci günü kesilecek diye bir şart yok. Bunu normal süresine yayabiliriz. Gerek Büyükşehir Belediyemizin gerekse de ilçe belediyelerimizin zabıta ekipleri gerekli tedbirleri alıyorlar. Mümkün olduğu kadar toplu alanlara girmekten kaçınılmalı. Bu dönemde biraz daha telefonumuzu fazla kullanıp, telefonlarla büyüklerimize, dostlarımıza ulaşmak noktasında bir yol izlemek daha sağlıklı olur” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X