Akuğur Bursa dışına açılacak

Kendi lojistik depolarını kurduklarına belirten Uğur Ölekli, altyapısını tamamladıklarını, çevre illerde mağaza açacaklarını söyledi.

Akuğur Bursa dışına açılacak

Akuğur Alışveriş Merkezleri Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Ölekli, 40 yıllık mesleklerinin babadan kalma olduğunu belirterek, ”Şimdi çocuklarımız da işe el attı. Onlarla birlikte inşallah daha da ivme kazanacağız” dedi.

Perakende sektörünün güçlü oyuncusu Akuğur, 20’inci şubeyi dün Millet Mahallesi’nde hizmete açtı. Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen kurdele kesme töreninde konuşan Uğur Ölekli, “Tüketiciye sağladığımız fayda bizim için önemli. Her gün bu heyecanla marketlerimizi açıyoruz. Bursamıza ve ülkemize katma değer sağlamayı, yeni istihdam oluşturup yatırım yapmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı. İşe gıda toptancılığı ile başladıklarını hatırlatan Ölekli, “40 yıllık mesleğimiz babadan kalma. 30 yıldır da biz bu işi yürütüyoruz. Şimdi çocuklarımız da işe el attı. Onlarla birlikte inşallah daha da ivme kazanacağız” diye konuştu. 

2016’DA 25 ŞUBE OLACAK

Millet Mahallesi’ndeki yeni şubede 40 kişiye istihdam sağlayacaklarını vurgulayan Ölekli, 900 metrekare kapalı alanda 30 bin çeşit ürünün satışa sunulduğunu kaydetti. Bundan sonraki şubelerinin Balat’ta olacağını açıklayan Ölekli, 2016 yılında 25 şubeye ulaşmayı hedeflediklerini söyledi. Kendi lojistik depolarını kurduklarına işaret eden Uğur Ölekli, “Altyapımızı tamamladık. Balıkesir, Yalova gibi yakın çevre illerde mağaza açmayı planlıyoruz” dedi. 

SÜREKLİ YATIRIM PEŞİNDEYİZ

Uğun Ölekli, perakende sektörüne ilişkin değerlendirmelerde de bulundu. “2015 yılı sağlıklı geçmedi. Sarsıntı olsa da iyiyiz. İstikrar bizi sevindirdi” diyen Ölekli, 2016’da bu işi yapanlarla yapmayanların ayrılacağını anlattı. Ölekli, kurumsal anlamda yatırım yapanların başarılı olacağının altını çizdi. Üretken ve sürekli yatırım peşinde olduklarını anlatan Ölekli, “Kazandıklarımızı bankada değil, yatırımda değerlendiriyoruz” şeklinde konuştu.

NİTELİKLİ ELEMAN SIKINTISI

Sektörde kaliteli eleman sıkıntısı yaşandığına işaret eden Ölekli, bunun genel bir sorun olduğunu, ancak perakende sektöründe daha çok hissedildiğini ifade etti. Ölekli, kalifiye eleman sorununu üniversitelerle birlikte çalışarak aşmak istediklerini de sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X