Akyazı İlçesinde MOBESE Uygulaması Hizmete Giriyor

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Akyazılar tarafından merakla açılış tarihi beklenen MOBESE uygulamasının Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Doç. D…

Akyazı İlçesinde MOBESE Uygulaması Hizmete Giriyor

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Akyazılar tarafından merakla açılış tarihi beklenen MOBESE uygulamasının Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Doç. Dr. Ayşenur İslam tarafından hizmete açılacağını söyledi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Doç.Dr. Ayşenur İslam, Akyazı’nın en önemli ihtiyaçlarından biri olan MOBESE sisteminin açılışını 12 Mayıs Salı günü saat 14.00’te Akyazı tören alanında yapacak. Akyazı’da kolluk güçlerinin gözü kulağı, vatandaşın huzuru olacak olan MOBESE sisteminde 7’si hareketli olmak üzere toplam 45 adet full hd özellikli kamera ile 2 farklı noktada 4 şeritte plaka tanıma kabiliyetli full hd kameralar kullanılacak. Akyazı’nın 18 önemli kavşak noktalarına kurulacak olan sistemler Aksartepe noktasına tesis edilecek aktarım noktası üzerinden izleme merkezine aktarılacak. Tüm kameralar 7 gün 24 saat hem merkezde hem de direklerde kayıt yapacak. Özellikle Batakköy ve E-5 girişlerine konulacak plaka okuma ve tanımlama kabiliyetli kameralar ile çalıntı, aranan ya da şüpheli araçları online olarak takip edilecek ve kolluk güçlerine bilgi verilecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X