Akyazı’da Bayram Temizliği Hızla Devam Ediyor

Yaklaşan Ramazan bayramı öncesinde bayram hazırlıklarını ve çevre düzenlemelerini hızla sürdüren Akyazı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü. bahçe te…

Akyazı’da Bayram Temizliği Hızla Devam Ediyor

Yaklaşan Ramazan bayramı öncesinde bayram hazırlıklarını ve çevre düzenlemelerini hızla sürdüren Akyazı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü. bahçe temizliği ve inşaat atığı bulunan vatandaşlara önemli uyarılarda bulundu. Akyazı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, 105 adet mezarlık ve toplamda 792 dönüm arazide yağışlı havalardan dolayı 2 defa ot biçme işlemi gerçekleştirdi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü çevrede oluşabilecek kötü görüntülerin önüne geçmek ve bayramda Akyazı’nın doğal ve yeşil renginin ön plana çıkması tertemiz bir Akyazı için İlçede geniş çaplı çalışmalarına devam ediyor. Öte yandan; Akyazı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlara da önemli bir uyarıda bulunarak evlerinin bahçesinde ot, dal, çalı, inşaat atığı ve moloz atığı ve benzeri gibi çöp atığı bulunanların 14 Temmuz Salı gününe mesai bitimine kadar Akyazı Belediyesi Çözüm Masası hattı 444 90 54 ya da 0 264 418 14 31 numaralı hattan iletişime geçip belediyeye bildirmeleri halinde bildirimde bulunduklar adresten belediye ekipleri bu atıkları ücretsiz olarak almak üzere gelecekleri belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X