Ala: ‘Hedefimiz büyük’

İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala ve AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, İnegöl Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Ala: ‘Hedefimiz büyük’

ABDULLAH TANIŞ

Referandum ile ilgili değerlendirmelerde bulunan İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala, “Bizim hedefimiz büyük. Biz stabilize yolda da gidiyoruz ama Uludağ gibi, Palandöken gibi milletimiz arkamızda duruyor. Oradan aldığımız ruh ile şimdide ileriye doğru yürüyoruz. Bizim yapalım dediğimiz değişiklikler daha önceden olsaydı, şimdi 11 bin dolar olmazdı kişi başı gelir, 22 bin dolar olurdu. O zamanda Bursa Frankurt’u, Londra’yı yakalamış olurdu. Bu değişiklik ile iki tane şey getiriyoruz. Biri sürekli istikrar, diğeri vesayetten kurtulma. Her zaman bir lider bulup istikrarı sağlıyoruz. Ama istiyoruz ki, artık liderlerden sonra yaşadığımız sıkıntılar olmasın. Sandıkta millet istikrarı çıkartsın. Sandık istikrarı sağlasın. Yine böyle liderler bulursa, dünya çapında gelişmelere imza atarız. Hiç olmazsa o liderler olmadığında Türkiye geri gitmesin, yine ileri gitsin ama az hızla gitsin” diye konuştu.

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ise, “Pazar günü önümüze bir sandık gelecek. Sandık her seferinde geldiğinde çok seçenek sunar ama bu sefer iki seçenek var. Bir tarafta olacağız, ya evet ya da hayır tarafında olacağız. Biz adımızdan ne kadar eminsek, Erzurumlularında evet tarafında olduğunu adımız gibi biliyoruz. Bu millet 16 devlet kurdu. Son devletimiz bu devletimiz. Gidecek başka yerimiz yok. Bu devlet bizim için son kale, bu anlayış ile sandığa gideceğiz. Son kaleyi nasıl savunacağız, onun kararını vereceğiz. Etrafımızda hemşerilerimiz var. En ufak bir sıkıntıda gözleri önce Ankara’da. Ben sıkıştığımda Ankara var, bu devletin temsilcileri var diyor. Türkiye’nin içinde yaşayan 80 milyon diyor ki, bu milletin bir kararı var. Bu kararı 16 Nisan’da hep beraber vereceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X