Ala: ‘Milletimizin kararına güveniyoruz’

İçişleri eski Bakanı ve Bursa Milletvekili Efkan Ala, AK Parti İl Yönetimi’nin haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına katılarak gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Ala: ‘Milletimizin kararına güveniyoruz’

Ala, “Partimizin kuruluşundan bu yana verdiği vesayetçi zihniyetleri anayasamızdan ve devletimizden temizleme çabalarımızda önemli bir dönüm noktasına geldik. Türkiye’nin yıllardır darbe anayasalarından, bu anayasaların bürokrasiye verdiği hantallıktan neler çektiğini yıllardır hep birlikte görüyoruz. Biz sistem değişikliği fikrimizle diyoruz ki, ‘Artık kararlar tek elden, hızlıca alınıp hayata geçirilsin. Kısır siyasi çekişmeler halka ve bu güzel ülkeye hizmetin önünü tıkamasın.2023’e, 2071’e,dünyanın en önemli ekonomilerinden biri olma hedefimize daha hızlı koşalım” dedi.

 

Türkiye’nin kısır çekişmelerle kaybedecek zamanı olmadığını belirten Ala, “Güçlü bir Türkiye hedefimize dur demek isteyen iç  ve dış güçlerle uğraşırken diğer yandan halkımızla el ele halkımıza verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Diğer taraftan da artık bölgesinde ve dünyada söz sahibi bir ülke haline gelen Türkiye’nin şefkat elini dünyadaki tüm mazlumlara uzatıyoruz. Yalnızca halkımız değil artık tüm dünya mazlumları Türkiye’ye umutlu gözlerle bakıyor. Bu umudu sürdürmek, gücümüze güç katmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz ve çalışacağız. Önemli bir dönemeçteyiz ve biz her zaman olduğu gibi milletimize güveniyoruz. Halkımız en doğru kararı verecektir” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X