Alaaddin Çakıcı’nın annesi toprağa verildi

Edirne F Tipi Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumunda hükümlü bulunan Alaettin Çakıcı’nın annesi Şakire Çakıcı’nın cenazesi defnedildi. Özel izinle getirilen Çakıcı da cenaze törenine katıldı.

Alaaddin Çakıcı’nın annesi toprağa verildi

Edirne F Tipi Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumunda hükümlü bulunan Alaettin Çakıcı, annesi Şakire Çakıcı’nın cenazesine katılması için özel güvenlik önlemleri eşliğinde İstanbul’a geldi. 

Gültepe’deki evine öğle sıralarında getirilen Çakıcı, ikindi vaktine kadar evde taziyeleri kabul etti. Çakıcı’nın annesi Şakire Çakıcı’nın cenazesi, komşularından helallik alındıktan sonra Levent’teki Afet Yolal Camisi’ne götürüldü. Alaettin Çakıcı, yine geniş güvenlik önlemleri altında camiye getirildi.

Şakire Çakıcı için düzenlenen cenaze törenine oğulları Alaettin ve Gencay Çakıcı, eski Özel Harekat Dairesi Başkanvekili İbrahim Şahin ve sanatçı Ercan Saatçi’nin de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi ile vatandaşlar katıldı.

Şakire Çakıcı’nın cenazesi, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki aile kabristanına defnedildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X