Alalım yılbaşı hediyesini

Bursaspor, 2014’ün son gününde kupada Samsunspor’u ağırlıyor. Atatürk Stadı’ndaki mücadele 16.30’da başlayacak.

Alalım yılbaşı hediyesini

Ligde Gaziantepspor’u 2-1 mağlup ederek moral bulan Bursaspor, 2014’ün son maçında kupada bugün sahasında Samsunspor’u konuk edecek. 16.30’da başlayacak olan mücadele A Haber’den canlı yayınlanacak ve karşılaşmayı Bülent Birincioğlu yönetecek. Timsah geçtiğimiz hafta son saniyelerde attığı golle 3-2 mağlup ettiği rakibini yine yenerek grupta zirveye çıkmanın hesaplarını yapıyor. 

ZİRVE ZAMANI

Karşılaşmada Teknik Direktör Şenol Güneş’in sahaya ligde fazla şans tanımadığı isimlere sahaya sürmesi bekleniyor. Yeşil beyazlılar şuan C Grubunda 5 puanla ikinci sırada yer alıyor. 7 puanla Centone Karagümrük’ün lider olduğu grupta Mersin İdmanyurdu’nun 4 puanı bulunuyor. Samsunspor ise şuana kadar puan alma başarısı gösteremedi.  A HABER CANLI

 

MAÇ SAATİ KAR TEHDİDİ

 
Dünden itibaren ülkede etkili olmaya başlayan kar yağışı, Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanacak bazı karşılaşmaları etkileyebilir.

Bugün 16.30’daki Bursaspor-Samsunspor karşılaşması esnasında da kar yağışı bekleniyor. Hava sıcaklığının sıfırın altına düşmesiyle birlikte devam edecek kar yağışı, eğer statta gerekli önlemler alınmazsa karşılaşmayı ciddi bir biçimde etkileyebilir. Tahminlere göre Bursa’da en düşük hava sıcaklığı -2, en yüksek sıcaklık 2 derece olacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X