Alanya’ya 5 bin kişi gidelim

İnegölspor’un ‘Efsane Maraton’ tribünü liderleri Tevfik Taşkın ve Celal Şahin, OLAY Medya ziyaretinde, “100 otobüs ve 5 bin taraftarla Alanya’ya gidip takımınızı PTT 1.Lig çıkaralım” diyerek başlatılan kampanya destek çağrısında bulundular.

Alanya’ya 5 bin kişi gidelim

TOLGA ÖZTAŞ

Spor Toto 2. Lig play-off finalinde 25 Mayıs Pazartesi günü Alanya Oba Stadı’nda 1461 Trabzon’la karşılaşacak İnegölspor’da taraftarlar PTT 1. Lig için ayağa kalktı. Bordo beyazlı takımın ‘Efsana Maraton’ tribününün liderleri Tevfik Taşkın ve Celal Şahin OLAY Medya’yı ziyaret ederek başlattıkları kampanyaya tüm destek çağrısında bulundu.

İnegölspor’a gönül veren ve her daim yanında bulunan taraftarlar Alanya’da oynanacak final maçına Bursa’dan 100 otobüs ve 5 bin taraftarla giderek PTT 1. Lig vizesi almak istediklerini açıkladı.

GÜN BİRLİK GÜNÜ

Bugüne kadar Bursaspor taraftarından bir türlü destek bulamadıklarını söyleyen tribün lideri Tevfik Taşkın, “İnegölspor, Bursa’da sanki günah keçisi ilan edilmiş. Bursaspor taraftarı her yere gidiyor ama bizim maçlarımıza gelmiyor. İstiyoruz ki Alanya’ya hepbirlikte gidelim ve İnegölsporumuzu PTT 1.Lig’e çıkaralım. Bursa’ya da bu yakışır. Biz bütün büyüklerimizden destek istiyoruz. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe, Bursaspor Kulübü, Yıldırım, Osmangazi, Nilüfer Belediye Başkanlarımız ve iş adamlarımız otobüs kampanyamıza katılsın istiyoruz. Alanya’ya 100 otobüs ve 5 bin taraftarla giderek İnegölspor’umuzu PTT 1. Lig’e hep beraber çıkaralım” diye konuştular.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X