Alanyurt yolu aydınlatılacak

İnegöl’de Alanyurt-Yenişehir yolu yeni diş hastanesi mevkiinde kazaların önüne geçebilmek için aydınlatma çalışması yapılacak.

Alanyurt yolu aydınlatılacak

SADULLAH ORGAN

AK Parti Milletvekili Hüseyin Şahin, UEDAŞ İnegöl İşletme Müdürü Enis Gürer ile birlikte bölgede inceleme yaparak, yolun aydınlatılacağını söyledi. Mevcut direkler üzerinden veya başka şekilde geçici bir çözüm bulunması gerektiğini ifade eden Milletvekili Şahin, ‘Bu yolun aydınlatılması konusunda bir hafta veya 10 günlük süre içerisinde kendi olanaklarıyla bir çözüm bulacaklar.  İnşallah bu yolu da duble hale getirdiğimizde inanıyorum ki, ölümlü, yaralamalı ve maddi hasarlı kazaların daha da azalacağı konusunda ümidimiz var’ diye konuştu.

UEDAŞ İnegöl İşletme Müdürü Enis Gürer ise, ‘Gerekli tespitlerimizi yapacağız. Aydınlatma konusunda ilave etmemiz gereken yerlere ilavelerimizi yaparız. İşletme bünyesinde kısa sürede bir çözüm üreteceğiz’ dedi

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X