Alanyurt’a otopark ve koruluk alanı

İnegöl Belediyesi tarafından Alanyurt Yeni Mahalle’ye yapılan otopark ve koruluk alanı hizmete açıldı.

Alanyurt’a otopark ve koruluk alanı

SADULLAH ORGAN

Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, Park Bahçeler Müdürü Sabri Mert ile birlikte açık otopark ve koruluk alanında incelemelerde bulundu.

Kent görsellerine ve estetiğine büyük önem verdiklerini ifade eden 

Başkan Yardımcısı Kansu, bu kapsamda Alanyurt Yeni Mahallesi Seçil Sokak’ta 23 araçlık yeni bir otoparkı ve Koruluk Alanını halkın hizmetine sunduklarını belirtti.

Kansu, ayrıca  hem doğayı hem de çocukları koruma gerekliliğinin farkındalığıyla hareket ederek koruluk alanı projesini de hayata geçirdiklerini belirtti. 

Kansu, ‘Söz konusu olan otopark ve koruluk alanı; hazırlanan peyzaj düzenleme projesi çerçevesinde 3 bin 214 metrekare alan üzerinde projelendirildi. Bu alanın 345 metrekarelik kısmı araç park alanı olarak 551 metrekarelik kısmı sert zemin yürüyüş alanı, 2318 metrekarelik kısmı ise yeşil alan olarak düzenlenmiştir. Yeşil alanlara 110 adet fıstık çamı ve 20 adet akasya olmak üzere toplam 130 adet yetişkin ağaç dikildi’ dedi

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X