Alanyurt’ta sokaklar kışa hazırlanıyor

İnegöl Belediyesi, Alanyurt Yeni Mahalle’de sathi kaplama çalışmalarına başladı.

Alanyurt’ta sokaklar kışa hazırlanıyor

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 2017 yılı içerisinde toplamda 20 kilometre uzunluğundaki yollarda sathi kaplama çalışması yapıldığını ve yürütülen soğuk asfalt çalışmalarının İnegöl Belediyesi’ne yaklaşık maliyetinin 2,5 milyon TL olduğunu kaydetti.

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş,ilçenin daha konforlu ve daha yaşanabilir bir şehir olması için 91 kırsal mahalle, 4 beldeden dönüşen mahalle ve merkezdeki 21 mahallesinde yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını söyledi. 

Yeni inşaatlarla birlikte yeni yerleşim alanlarının açıldığını ifade eden Aktaş, bu bölgelerde belediye dışında altyapı kuruluşların da çalıştığını belirterek, “Dolayısıyla bunları göz önüne alarak vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak adına öncelikle sathi kaplama uygulamaları yapıyoruz. Devam eden bu çalışmaların tamamlanmasının ardından sıcak asfalt uygulaması yaptığımız bölgeler de var” diye konuştu.

Ekiplerin buradaki çalışmanın ardından Akhisar Mahallesi’ndeki sokaklarda sathi kaplama çalışmasına başlayacağını kaydeden Aktaş, “Çalışmalar kapsamında düzgün satıh elde etmek için ise 20 bin ton PMT malzemesi yine kendi iş makinası ve personelimizle serilmiştir. Kasım ayının sonlarına kadar yani havanın müsaade ettiği süre zarfına kadar bu çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam edecek” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X