Alaplı’da Sakal-ı Şerif Ziyaretçi Akını

Alaplı ilçesinde, Merkez Camisi’ndeki Sakal-ı Şerif, vatandaşların ziyaretine açıldı. Merkez Camisi’nde bulunan Sakal-ı Şerif, ilahiler eşliğinde…

Alaplı’da Sakal-ı Şerif Ziyaretçi Akını

Alaplı ilçesinde, Merkez Camisi’ndeki Sakal-ı Şerif, vatandaşların ziyaretine açıldı. Merkez Camisi’nde bulunan Sakal-ı Şerif, ilahiler eşliğinde sedef kaplamalı sandukasından açılarak sergilendi. Bazı vatandaşlar cep telefonlarıyla Sakal-ı Şerif’in fotoğrafını çekmeye çalışırken duygulu anların yaşandığı görüldü. Alaplı İlçe Müftüsü Mehmet Bektaş, yaptığı açıklamada, Kadir Gecesi dolayısıyla Merkez Camisi’ndeki Sakal-ı Şerif’i dualar ve salavatlar eşliğinde ziyarete açtıklarını söyledi. Sakal-ı Şerif’e büyük bir sevgi seli oluştuğunu ifade eden Bektaş, “Böyle güzel bir gecede Sakal-ı Şerif’i görmek için ilçeye bağlı bütün köy ve beldelerden bir çok vatandaşın camilere akın ettiğini söyledi” dedi. Bektaş, Sakal-ı Şerif’in gün boyu camilerde ziyaret edilebileceğini sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X