Alaşehir Rengarenk Oluyor

Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe girişindeki Turhan Alakent Caddesi üzerinde bulunan Türk Dünyası Anıtı ve çevresinde kış…

Alaşehir Rengarenk Oluyor

Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe girişindeki Turhan Alakent Caddesi üzerinde bulunan Türk Dünyası Anıtı ve çevresinde kışlık bitki dikimlerine başladı. Daha yeşil bir Alaşehir için çalışmalarını sürdüren Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kışlık bitki dikimleriyle ilçe genelindeki cadde ve sokakları rengarenk bir görünüme kavuşturuyor. Park, Bahçeler, Peyzaj Mimarı ve Müdürü Kadriye Özdoğan, “Yaşam alanlarında oksijen sağlayan ağaç ve bitkilerin ekolojik sistemde olmazsa olmazlarıdır. İlçemiz genelinde olduğu gibi 31 Mart yerel seçimleriyle birlikte yeni mahallelerimizin de oluşmasıyla gerek görsellik gerek, ekolojik anlamda sorumlu olduğumuz ve yaşadığımız bölgenin cennetten bir parça olması yönünde çalışmalarımız devam etmektedir. Bu çalışmalarımızı bugün İstasyon Mahallesi Turhan Alakent Caddemizden başladık ve kışlık bitkilerden kasımpatı ve menekşelerle renk cümbüşü ile adeta botanik bahçe olmasını arzuladık.”dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X