Alaturka Ata!

İlk albümü `Alaturka`yla beğeni toplayan Ata Demirer, albümün ilk konserini önceki akşam verdi. Sanatçı, şarkılarıyla coşturdu, esprileriyle güldürdü.

Alaturka Ata!
BÜTÜN AİLE KONSERDE
 
Taşkın Sabah yönetimindeki orkestrayla birbirinden güzel eserleri seslendiren Ata Demirer’i sahnede eşi Özge Borak ve Demet Akbağ yalnız bırakmadı. ‘Fasulye’ ve ‘Çikolata Çikita’ şarkısını Akbağ’la seslendiren Ata Demirer, gecenin finalini eşi Özge Borak’la dans ederek yaptı. Konseri izleyenler arasında Ata Demirer’in annesi Ayten Demirer kardeşi Cenk ve kayınvalidesi Buket Borak da vardı.
 
YİNE KIRDI GEÇİRDİ
 
Şarkıların yanı sıra esprileriyle seyirciyi mest eden Ata Demirer, kendi ve ailesinin kilolarıyla ilgili söyledikleriyle kırdı geçirdi. Gecede Ata Demirer’e övgüler yağdıran Demet Akbağ ise, ‘Ata komedyenlik, oyunculuk ve sahne işini iyi yürütüyor. Bunların üçünü bir arada yapmak kolay değil’ dedi. Ata Demirer, konserden sonra düzenlenen after partiyle dostlarına teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X