Çirkin paylaşımlarla ilgili 11 kişi gözaltına alındı

Bakan Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak’ın çocuk sevincine sosyal medyada yapılan çirkin paylaşımlarla ilgili Emniyet Genel Müdürlüğü’nden açıklama geldi.

Çirkin paylaşımlarla ilgili 11 kişi gözaltına alındı

Emniyet Genel Müdürlüğü: “Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak’ın şahsına ve ailesine yönelik hakaret içerikli paylaşım yapan 11 kişi gözaltına alındı.” şeklinde açıklama yaptı.

ERDOĞAN’DAN TEPKİ

Konuya ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Aile olarak birkaç gündür işte böyle can atıcı bir meseleyle karşı karşıyayız. Biliyorsunuz önceki gece 8. torunum dünyaya geldi. Berat Bey evladının doğumunun sevincini bir sosyal medya mesajıyla kamuoyuyla paylaştı. On binlerce kişi tebriklerini ifade eden yorumlar yazdı. Ancak sayıca az da olsa bırakınız ahlakı namusu haysiyeti insanlıktan dahi nasibini almamız bazı alçaklar hakaretlerle bu iklimi kirletmeye çalıştı.

“BU ALÇAKLARIN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ”

Yargı ve emniyet teşkilatlarımız bu haysiyetsizlerin kimliklerini tespit etmeye başladı. Dünyaya gözlerini yeni açmış bir bebek üzerinden ailesine ve onların temsil ettiklerini düşündükleri değerlere saldıran bu alçakların peşini bırakmayacağız. Hukuk önünde işledikleri suçun hesabını soracağız. Benzer saldırıları daha önce de yaşamıştık. Son yıllarda bu tür ahlaksızlıkların artmasında hem mecraların kontrolsüzlüğünün, hem de organize saldırıların kolaylaşmasının rolü vardır” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X