Albayrak: FETÖ, IŞİD ve PKK’dan daha tehlikeli

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, NTV canlı yayınında 15 Temmuz darbe girişimi gecesi neler yaşandığını anlattı.

Albayrak: FETÖ, IŞİD ve PKK’dan daha tehlikeli

Bakan Albayrak, FETÖ/PDY’nin, IŞİD ve PKK’dan daha tehlikeli olduğunu söyledi.

​Albayrak şunları kaydetti:

‘Artık Türkiye’de ortaya çıkan bu resimden sonra çok daha hızlı şekilde devletin bir çok kurumuna sızmış bu yapının daha hızlı şekilde tasfiye edileceğini düşünüyorum. Nitekim OHAL’in çıkma sebebi de budur. Burada devlete bir OHAL var, vatandaşa değil. Devletin bu temizliği hızlı şekilde neticelendirmesiyle alakalı bir OHAL var. OHAL’le birlikte inşallah bu KHK’ların hızlı şekilde uygulanmasıyla birlikte, bu yapıya alternatif oluşturabilecek, soru işareti oluşturabilecek her türlü sıkıntıyı hızlıca tasfiye edeceğiz.

TRAVMATİK OLDU

Bu yapının dönüştürdüğü, beynini yıkadığı birçok insan sözde benim arkadaşım diyebileceğim birçok insana şahit olduk. Ama bu yapının bu kadar sapkın bir yapıya dönüşebileceği hikayesi, tüm Türkiye açısından çok travmatik oldu. Onun için diyorum IŞİD’den, DAEŞ’den veya PKK’dan daha tehlikeli. Ülkesine hıyanet edecek noktaya kadar, kendi milletine vatandaşına, annesine, babasına kurşun atacak kadar öldürecek kadar zalimleşebilen beyni yıkanmış bir yapı.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X