Aldatıldığını sanıp gizli görüntü çeken kadına büyük şok

A.B. isimli kadın, dolabındaki iç çamaşırları ve kıyafetlerinin yerlerinin sürekli değiştiğini görünce, bir yazılım firmasında mühendis olan eşi K.B’nin kendisini aldattığını düşündü. Çiftin 2015’de dünyaya gelen çocuğu annesine, ‘Bu eve sen yokken bir kadın geliyor’ dedi. Kuşkulanan A.B, eşyalarının üzerinde ayrıca kuru temizleme etiketleri bulunduğunu da fark edince yatak odasına gizli kamera yerleştirdi. Gerçek ise çok farklı çıktı…

Aldatıldığını sanıp gizli görüntü çeken kadına büyük şok

A.B, kamera görüntülerini izleyince şok geçirdi. Kendisine ait kadın iç çamaşırı ve kıyafetlerin bizzat kocası K.B tarafından giyildiğini tespit etti. Görüntülerde aynı zamanda makyaj yapan ve peruk takarak kadın kılığına giren K.B’nin, 5 yaşındaki çocuklarıyla bu kılıkta oyun oynadığı ortaya çıktı.

A.B, soluğu mahkemede aldı. Boşanma davası açan A.B ayrıca eşi hakkında avukatı Orhan Adagül aracılığı ile ‘nitelikli cinsel taciz’, ‘anne babanın çocuklara zarar verecek şekilde davranması’ suçlarından Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Dilekçeye göre K.B, peruk takıp, makyaj yaparak kadın kılığına girdi ve bu halde 5 yaşındaki çocuklarıyla sık sık iletişim kurdu.

A.B, suç duyurusunda, eşinin 5 yaşındaki çocuklarına, ‘erkeklerin büyüyünce kadın oldukları’, ‘etek giydikleri’, ‘saç uzattıkları’ gibi bilgiler verdiğini öne sürdü.

Sabah gazetesinden Mustafa Sait Özkan’ın haberine göre, boş zamanlarında kadın kılığına giren K.B’nin hal ve hareketlerindeki değişim, 2017 yılında iş nedeniyle Hollanda’nın Amsterdam şehrinde yaşamaya başladıktan sonra gerçekleşti. 5 yaşındaki çocukları babasının kendisine verdiği cinsel yönden çarpık bilgileri, hem annesi hem de psikologla paylaştı. Mağdur çocuğa yapılan psikolojik testlerde babasının kadınsı tarafını açıkça bildiği tespit edildi. Arkadaşlarıyla ‘Ne komik?’ isimli bir oyun oynayan mağdur çocuk bu soruya, ‘Babam komik çünkü annemin kıyafetlerini giyiyor’ şeklinde cevap verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X