Aldatılınca Sevgilisini Dövdüğünü İtiraf Etti

Ünlü şarkıcı Ece Seçkin, katıldığı radyo programında sevgilisi tarafından aldatıldığını belirterek, “Peki dövdün mü?” sorusuna “Evet dövdüm! Hem de ne dövmek!” cevabını verdi.

Aldatılınca Sevgilisini Dövdüğünü İtiraf Etti

Pop müziğin sevilen ismi  Ece Seçkin, Yasemin Şefik’in Best Fm’deki programına konuk oldu. Uçak korkusuyla bilinen popçu “Çok sık uçağa biniyorum. Konserlere gidiyorum. Korkuyla yaşamayı öğrendim” dedi.

 

“ÇÖPÇATANLIK YAPMAYI SEVİYORUM”

 

Çöpçatanlık yapmayı çok sevdiğini söyleyen Seçkin “Çöpçatanlık işini yapmayı seviyorum. Ama en olmayacak iki insanı bir araya getirip aradan çekilirim. Onlar birbirlerini yerler. Ve o iş asla olmaz. Bu konuda beceriksizim. Hatta en son annem kızdı. Olaylı bir işler yapmışım. Artık kimsenin gönül ilişkisine karışmıyorum” dedi.

 

“ALDATILINCA DÖVDÜM”

 

İhanet ve dayak itirafı  Ece Seçkin daha önce aldatıldığını açıklaması üzerine canlı yayında Yasemin Şefik’in “Peki dövdün mü?” sorusunun ardından; “Evet dövdüm! Hem de ne dövmek!” cevabını verdi.

 

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X