Aleyna Tilki yaşını büyütecek mi?

Aleyna Tilki 16 yaşında gece kulüplerinde sahneye çıkmasıyla ilgili polemiklere kendi açısından noktayı koydu: 18 yaşına kadar beklerim…

Aleyna Tilki yaşını büyütecek mi?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yapılan çalışma ile Aleyna Tilki’nin gece kulüplerinde çıkması yasaklandı.

 

Cevapsız Çınlama şarkısı ile popüler olan Aleyna Tilki 16 yaşına rağmen içkili mekanlara çıkıp şarkı söyleyince Türkiye’nin gündemine oturmuştu. 

 

ALEYNA TİLKİ YAŞINI MI BÜYÜTECEK?

 

Aleyna Tilki, Sibel Can’ın “Aleyna işini çok seviyorsa, yaşını büyütebilir. Onun için belki daha hayırlı olur” tavsiyesine uymayacağını söyledi. 

 

Kesinlikle yaşını büyütmeyeceğini söyleyen şarkıcı tepkilerle ilgili, “Başarılı bir öğrenciyim, okuluma devam ediyorum. Madem psikolojimi düşünüyorlar, eleştirilerini biraz daha yumuşak ve seviyeli olsunlar” açıklamasını yaptı.

 

“ÜLKEMDE MUTLUYUM”

 

Yurt dışına gideceği iddia edilen Tilki “Ülkemde olmaktan dolayı çok mutluyum. Yurt dışına gitmek gibi bir düşüncem yok. Ancak eğitim için gidebilirim” dedi.

 

”ACELEM YOK”

 

Sahneleri çok sevdiğini dile getiren Aleyna Tilki, “İnsanlar beni dinlesin istiyorum. 

Yasalara saygım sonsuz. Büyüklerimin yaptığı yönlendirmelere bağlıyım. Gerekirse 18 yaşına kadar beklerim, acelem yok” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X