Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Aleyna’nın bikinili hali sosyal medyayı salladı!

Her yaptığı ve her paylaştığıyla olay olan Aleyna Tilki tatil sezonunu açtı açmasına ama bikinili haliyle de gündem olmaktan geri kalmadı.

Her yaptığı ve her paylaştığıyla olay olan Aleyna Tilki tatil

Her yaptığıyla, pozlarıyla, açıklamalarıyla olay olan Aleyna Tilki bikinili haliyle gündeme bomba gibi oturdu.

19 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki, arkadaşlarıyla Bodrum’da tatile gitti. Tilki, plajda tatilcilerin objektifine takıldı. Kısa sürede sosyal medya platformlarında yayılan görüntüleri, takipçiler yorum yağmuruna tuttu.
 

‘O SEN OLMASAN BARİ’

Bazı takipçiler, görüntülerdeki kişinin Aleyna Tilki olmadığını iddia etti.

Bazı takipçiler ise ‘Aleyna kilo almış’, ‘Kliplerdeki o fizik nerede?’, ‘Aldığın o kiloları geri ver lütfen’, ‘O sen olmasan bari’ gibi yorumlar yaptı.

ALEYNA’DAN CEVAP GELDİ

Aleyna Tilki “kilolu” yorumlarına şu yanıtı verdi: “Boyumuz uzun, yanımızdakiler biraz küçük çıkıyor diye kilolu diyorlar. Kimsenin ölçülerine göre beni kıyaslamayın, bu Aleyna Tilki’ye özgü has ölçü. Zayıf ya da kalın değilim. Ben Aleyna Tilki’yim.”